Ontstopping & preventie

Elke verstopping zo snel mogelijk verholpen

Veel verstoppingen worden veroorzaakt doordat zeep, vuil en vetresten zicht vastzetten aan de binnenkant van de afvoerbuis. Na een bepaalde periode slibt de buis in zijn geheel dicht. Riool Techniek Achterhoek kan de meeste verstoppingen direct verhelpen.

 

Bijna 90% van de verstoppingen wordt door RTA binnen 1 uur opgelost.

René Wegman, RTA

 

 

 

24-uursservice voor het ontstoppen van uw afvoer of riool

Helaas komt het ook wel eens voor dat u midden in de nacht plotseling uw wc niet meer kunt gebruiken. Dan is het fijn als er zo snel mogelijk een specialist komt. Riool Techniek Achterhoek staat dag en nacht voor u klaar om uw afvoer- of rioolverstopping te verhelpen.

De verstopping wordt verholpen door een zeer ervaren monteur die bij u langskomt met een compleet ingerichte rioolservice wagen. Deze rioolservicewagen is uitgerust met een uitgebreid assortiment aan ontstoppingsapparatuur. Geen enkele afvoer of rioolverstopping is immers hetzelfde. 24-uursservice, elke dag, het hele jaar door. Bel direct: 0315 - 231 222.

Riool Techniek Achterhoek in actie bij een ontstopping

De rioolservicewagen is standaard uitgerust met twee mobiele rioolcamera’s. Eén voor kleine en één voor grote leidingen. Hiermee kan, indien gewenst, direct naar de oorzaak van de verstopping worden gekeken. De monteur kan u daarbij adviseren. Al uw riool- en afvoerproblemen zijn bij Riool Techniek Achterhoek in goede handen.

Voorkom een verstopping met preventieve afvoer- en rioolreiniging

Naast het ontstoppen van afvoeren en riolen verzorgt RTA ook preventieve reiniging. Vooral in de horeca, industrie en andere bedrijfstakken die afhankelijk zijn van goed functionerende afvoeren en riolen, kan preventieve veel ellende en hoge kosten voorkomen.

RTA kan geheel vrijblijvend een risico-inventarisatie voor u maken en aan de hand van onze bevindingen een advies op maat en een scherpe offerte uitbrengen. Preventieve reiniging zal geen 100% garantie bieden tegen het verstopt raken van een afvoer of riool, maar beperkt de kans hierop tot een minimum.

Riool Techniek Achterhoek in actie bij een ontstopping

De rioolservicewagen is standaard uitgerust met twee mobiele rioolcamera’s. Eén voor kleine en één voor grote leidingen. Hiermee kan, indien gewenst, direct naar de oorzaak van de verstopping worden gekeken. De monteur adviseert u over eventuele vervolgstappen. 

Bijna 90% van de verstoppingen wordt door RTA binnen 1 uur opgelost.  René Wegman, RTA